Diensten

Flexibele schil voor jouw IT-projecten

Je hebt een project maar geen capaciteit? Dit is hoe wij jou kunnen helpen.

company

Jouw IT-team onder eigen supervisie

Als jouw strategische partner gaan wij een team samenstellen met “coding champions” voor jouw applicatie. De aansturing van het team staat onder jouw supervisie. Wij zorgen voor alle faciliteiten van het team en een standaard back-up.

Jouw IT-team onder onze supervisie

Heb je tijdelijk of voor een langere periode extra IT-capaciteit nodig maar je hebt daar de tijd niet voor? Wij kunnen jou ontzorgen door een team voor je samen te stellen en de aansturing hiervan op ons te nemen.

Projecten en applicaties

Je hebt een idee om een eigen applicatie (of een app) te bouwen? Je hebt kapitaal beschikbaar maar niet de expertise in huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op basis van jouw wensen en het beschikbare budget maken we samen een projectplan en realiseren we jouw droom.

Van scratch af aan bouwen

infographic

Brief

Deze fase is heel relevant. Want juist in deze fase kruipen wij in de haarvaten van de organisatie en het project. Als we de behoeftes eenmaal scherp hebben, kunnen we over tot de vervolgstappen

Ideate

De verzamelde informatie tijdens de briefing gaan we visualiseren tot levensechte mockups en designs. In deze fase hebben we een doorontwikkeld concept die we voorleggen aan de klant.

Build

Onze developers in Amsterdam en Skopje gaan aan de slag met het ontwikkelen van het project in een agile-scrum methodiek. De voortgang wordt kort-cyclisch en punctueel online gerapporteerd aan de opdrachtgever.

Launch

Na een uitgebreid ontwikkel en test traject wordt de applicatie zorgvuldig gelanceerd in samenspraak met de opdrachtgever.

dartwin

OrangeMelons kroop in het DNA van Dartwin

Dartwin is gestart met als doel meer actieve entertainment naar de horeca te brengen. Uitgangspunt is het dartspel maar dan in een modern jasje. Voor de gebruiker geen ingewikkelde regels of telling maar een interactieve beleving door het spelen van een potje darts. OrangeMelons is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en bouw van de software. Letterlijk de evolutie van Darts.

arrow

CODING CHAMPIONS IN

Angular
Java
React Native
iOS
Android
JavaScript
Spring Boot
C#
PHP
Spring
Apex
Jira