Contact

Let's meet

Wij staan altijd open voor nieuwe contacten. Of het nou is om een opwindend idee te bespreken of gewoon een keer sparren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

BagofIdeas
Adres:

Johan huizingalaan 763a 1066 VH Amsterdam

TelNr: 06-24770582
Email:
HappyJongRings

OrangeMelons kroop in het DNA van Peddy

Peddy is een Nederlandse HR-tech startup begonnen met een native iOS en Android App. Voor de doorontwikkeling van de webversie en de back-end is Peddy een partnerschap aangegaan met OrangeMelons. De belangrijkste redenen voor deze lange termijn partnerschap was de aansturing van het project uit Nederland in combinatie met aantrekkelijk geprijsde developers uit Noord-Macedonië.

arrow
Darwin

Tjaco Schreiber (Dartwin.nl)

Orangemelons als verlengstuk van mijn organisatie

“Met een betrokken en bevlogen team van IT-consultants en ontwikkelaars heeft OrangeMelons mijn idee van scratch af aan tot en met een compleet product weten af te leveren in relatief korte tijd en met een uitstekende kwaliteit. Ze hebben niet alleen de software voor Dartwin ontwikkeld maar hebben het product direct voorzien van de nodige hardware en design met een state of the art technologie. Ik voelde me niet alleen ontzorgd maar ook begrepen en ondersteund. OrangeMelons voelt niet als een leverancier maar als een verlengstuk van mijn organisatie; makkelijk bereikbaar, altijd bereid tot meedenken en altijd bereid om direct actie te ondernemen”

CODING CHAMPIONS IN

Angular
Java
React Native
iOS
Android
JavaScript
Spring Boot
C#
PHP
Spring
Apex
Jira

Heb je een uitdaging voor ons?

Heb je een ambitie, concrete doelstelling of wil je je huidige inspanningen laten challengen? OrangeMelons is dé game changer in de digitale wereld en hier om jouw bedrijf of organisatie te helpen groeien. Wil je ook jouw concurrentie te slim af zijn?

Neem contact met ons op

Amsterdam

Johan Huizingalaan 763a,

1066 VH Amsterdam

hello@orangemelons.com

Struga

ul. Dimce Kovacevski no. 5/18

6330 Struga

hello@orangemelons.com